středa 18. května 2016

TdB - potrava pro duši

Milí bloggeři a bloggerky, přeji hezký prostředek týdne! Pokračuju v brněnské reportáži. Návštěva litomyšlského Domu U Rytíře se po cestě nabídla jako příjemný bonus. Sochy jsme už z velké části viděli před dvěmi lety v Praze,  ale ty vlysy jsem viděla poprvé.

 Mám jasno, v příštím životě, pokud nebudu náš pes, chtěla bych být ledním medvědem. Mládě lední medvědice Cory nás nalákalo do brněnské ZOO. To divadlo jsme pozorovali snad hodinu, velká plula jak akvabela a lákala mrňouse do vody na míček, na rybu.... Normálně moc zoologické zahrady nemusím, lituju velké kočky s malými výběhy, opice na betonových molech.... ale tihle dva vypadali docela spokojeně.

Hlavním důvodem k návštěvě Brna byla výstava Maxima Velčovského "Vše za 39". Všechno, včetně toho názvu (autorovi je  letos čtyřicet) mi přišlo vtipné, neprvoplánové. A navíc jsme měli štěstí, autor byl přítomen, chystal ten večer křest katalogu.










O debaklu v podobě naší nepovedené návštěvy  vily Low-Beer jste už četli minule, a tak jsme ještě operativně  zařadili ikonickou kavárnu Era nedaleko .

a tak se  nám tam líbilo,že jsme úplně zapomněli fotit. Ale jiné pochutiny po cestě jsme fotilli docela poctivě a příště vám je ukážu. Pro dnešek se loučím a jdu snít o  medvědím  bazénu, Vaše Eva
 
P.S. kdybyste to chtěli vidět na živo medvědi zde

1 komentář:

  1. Olbram Zoubek -můj velký oblíbenec:-) a Velčovského bych si taky dala.-))))
    Přeji hezké snění. Eva

    OdpovědětVymazat